• Slide 2

  Begin het nieuwjaar goed. Schrijf je in voor de danslessen vanaf dinsdag 8 januari

Dansleraar met assistente

Door wie worden de danslessen gegeven?

De lessen worden verzorgd door een professionele en enthousiaste leraar, Erik van Raam met zijn assistente Monique. Hij doet dit op een ontspannen manier, waarbij de nodige humor niet ontbreekt. Uiteraard kom je niet alleen om te dansen, maar natuurlijk ook voor ontspanning en gezelligheid. Voor of na het dansen is er gelegenheid om een kopje koffie, thee of een drankje tegen lage verenigingsprijzen te drinken. Een prijslijst van de VUC bar staat op de pagina tarieven. Voor de goede orde, zelf drank meenemen zoals water, wordt door VUC niet toegestaan, maar kan je daar eventueel kopen               

Waar worden de danslessen gegeven?

De danslessen worden gehouden in de fantastisch vernieuwde ruimte van H.F.C. VUC aan Het Kleine Loo 1, Stadswijk Mariahoeve in Den Haag.

Openbaar vervoer: Tram 6 vanaf Centraal Station richting Mariahoeve / Leidschendam. Uitstappen eerste halte van 't Kleine Loo. Tram 6 vanaf NS-station Mariahoeve. Uitstappen 3de halte 't Kleine Loo (hoek Carel Reinierskade).

Wanneer worden de danslessen gegeven?

Davora organiseert 2 dansperioden van 14 lessen per jaar tussen september en april.

  De 1e periode loopt van 11 september t/m 19 december 2018.
  De 2e periode loopt van 8 januari t/m 17 april 2019.
  De danslessen worden op dinsdag en woensdag tussen 19.15 uur en 22.30 uur gegeven.
  Op elke avond vinden er 3 lessen van een uur plaats van beginners t/m vergevorderden (onze topklasse).
  Om deel te kunnen nemen aan de danslessen moet je lid zijn van DAVORA.
  Voor het volgen van de danslessen is naast het cursusgeld ook geld voor het lidmaatschap verschuldigd.

Het dansprogramma                                                                           

Er worden lessen gegeven in de standaard ballroomdansen (Engelse wals, Weense Wals, Quickstep, Slowfox en Tango) en Latin dansen (Chachacha, Rumba, Paso Doble, Jive en Samba).

Niet al deze dansen worden al in het eerste jaar geleerd. In de eerste 2 perioden leren de beginners de Quickstep, de Engelse wals, de Tango, de Rumba, de Chachacha en de Jive.

Inschrijven         

Nieuwe cursisten kunnen zich inschrijven voor de gratis introductieles op woensdag 9 januari 2019 van 21.30 uur tot 22.30 uur (klik hier voor de gratis proefles). Aan het einde van deze proefles kan je je dan definitief inschrijven voor een periode van 14 lessen (inclusief de introductieles voor € 84,00).

Indien je vaker gedanst hebt, dan kan je na de gratis proefles, in overleg met de dansleraar, afspreken op welk niveau je aan de danslessen kunt gaan deelnemen.

Nieuwe leden/cursisten kunnen zich ook direct inschrijven voor een danscursus via het inschrijfformulier danslessen. Je kunt daarbij aangeven of je beginner, gevorderde of vergevorderde bent. Ook kan je  aangeven of je in het verleden al gedanst hebt, op welk niveau en hoeveel jaar geleden het is dat je gedanst hebt; dan kunnen wij je op het juiste niveau indelen.         

 

 

Nieuws

 • Zoek jij een danspartner?

  Ben je single en zoek je een danspartner stijldansen (ballroom en latin), dan...

  Lees meer
 • Gratis proefles stijldansen

  Op woensdag 9 januari 2019 wordt er vrijblijvend een gratis proef/introductie...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Evenementen

  Evenementen

  Davora organiseert regelmatig soirees, bals en dansfeesten om alle stijldansen, en af en toe een line dance, in een ........

  Lees meer
 • Danspartner gezocht

  Danspartner gezocht

  Heeft u geen danspartner en wilt u toch dansen, dan kunnen wij u mogelijk helpen. Wij maken een interne lijst van ........

  Lees meer
 • Corné

  "Ik heb jaren gedanst bij een commerciële dansschool, maar enige jaren geleden ben ik overgestapt naar dansvereniging Davora..."

  Corné

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.