Danspartner gezocht

Bent u single en zoekt u een danspartner, dan kunnen wij u mogelijk helpen. Wij maken een interne lijst van mensen welke op zoek zijn naar een danspartner. Aan de hand van die lijst doen wij ons best om een danspartner voor u te vinden. Uw gegevens zullen vertrouwelijk intern worden behandeld en zullen dus nooit openbaar op de website gezet worden. Als u het onderstaande formulier invult, dan nemen wij contact met u op, zodra wij een danspartner voor u in ons bestand beschikbaar hebben. Dit kan in sommige gevallen wel een paar maanden duren en wij kunnen bovendien geen garanties geven dat het ons zal lukken.

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Bekijk alle reviews

  Ben je benieuwd hoe leden over de danslessen en dansavonden van Davora denken?

  Lees meer
 • Lente dansavond

  Op zaterdag 9 maart wordt van 20.00 tot 23.00 uur de Lente stijldansavond geh...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Danslessen

  Danslessen

  Deze worden verzorgd door een professionele en enthousiaste leraar, Erik van Raam met zijn assistente Monique ....

  Lees meer
 • Evenementen

  Evenementen

  Davora organiseert regelmatig soirees, bals en dansfeesten om alle stijldansen, en af en toe een line dance, in een ........

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.