• header

  Begin het nieuwjaar goed. Schrijf je in voor de danslessen vanaf dinsdag 8 januari

Gratis proefles stijldansen

Op woensdag 9 januari 2019 wordt er vrijblijvend een gratis proef/introductieles gegeven van 21.30 uur tot 22.30 uur. De dansleraar beoordeelt tijdens de les op wel dansniveau je kunt instromen. Dat kan zijn van beginners tot topklasse. Na deze les is er de gelegenheid om je in te schrijven voor de dansles voor een periode van 14 lessen (inclusief de introductieles voor € 84,00).

Indien je vaker gedanst hebt, dan kan je na de gratis proefles, in overleg met de dansleraar, afspreken op welk niveau je aan de danslessen kunt gaan deelnemen. 

Schrijf je nu in voor de gratis proefles

Nieuwe leden/cursisten kunnen zich ook direct inschrijven voor een danscursus via het inschrijfformulier danslessen. Je kunt daarbij aangeven of je beginner, gevorderde of vergevorderde bent. Ook kan je  aangeven of je in het verleden al gedanst hebt, op welk niveau en hoeveel jaar geleden het is dat je gedanst hebt; dan kunnen wij je op het juiste niveau indelen.         

Nieuws

 • Zoek jij een danspartner?

  Ben je single en zoek je een danspartner stijldansen (ballroom en latin), dan...

  Lees meer
 • Gratis proefles stijldansen

  Op woensdag 9 januari 2019 wordt er vrijblijvend een gratis proef/introductie...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Danslessen

  Danslessen

  Deze worden verzorgd door een professionele en enthousiaste leraar, Erik van Raam met zijn assistente Monique ....

  Lees meer
 • Evenementen

  Evenementen

  Davora organiseert regelmatig soirees, bals en dansfeesten om alle stijldansen, en af en toe een line dance, in een ........

  Lees meer
 • Danspartner gezocht

  Danspartner gezocht

  Heeft u geen danspartner en wilt u toch dansen, dan kunnen wij u mogelijk helpen. Wij maken een interne lijst van ........

  Lees meer
 • Corné

  "Ik heb jaren gedanst bij een commerciële dansschool, maar enige jaren geleden ben ik overgestapt naar dansvereniging Davora..."

  Corné

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.