GRATIS proefles stijldansen op woensdag 1 2 januari

(Scroll naar beneden voor het inschrijfformulier)

Kom in beweging en ga (weer) met stijldanslessen beginnen. Kom woensdag 12 januari naar VUC aan het Kleine Loo 1, wijk Mariahoeve in Den Haag. Er worden dan gratis proeflessen op alle dansniveau's georganiseerd. Hoe laat jouw proefles wordt gehouden, laten wij je in januari weten. 

Afhankelijk van je dansniveau wordt daana bepaald op welke dag en in welk uur je kunt instromen. Dat kan zijn van beginners tot en met topklasse. De dansleraar en zijn assistente beoordelen dit tijdens de gratis proefles.

Om danslessen te kunnen volgen moet je lid worden van onze dansvereniging. De kosten voor een half jaar lidmaatschap van januari 2022 tot augustus 2022 bedragen € 17,50  per persoon. Voor dit geld organiseert de dansvereniging nog Gratis 2 stijldansavonden. In principe worden deze avonden met live muziek georganiseerd, zodat je wat je geleerd hebt, tijdens deze gezellige dansavonden in de praktijk kunt brengen.

De danslessen worden in 2 perioden van 14 lesuren, afhankelijk van je niveau, gegeven op dinsdag of woensdag in de standaard dansen:

 • Ballroomdansen: Engelse wals - Weense Wals - Quickstep - Slowfox - Tango
 • Latin dansen: Chachacha - Rumba - Paso Doble - Jive - Samba

Niet al deze dansen worden al in het eerste jaar geleerd. In het eerste jaar leren beginners de: Quickstep - Engelse wals - Tango - Rumba - Chachacha - Jive.

De 2e periode loopt van 11 jan - 20 apr.

Indien je geen danspartner hebt, zoeken wij naar een partner op jouw niveau. Wij kunnen niet garanderen dat dit lukt, maar laten dat in ieder geval vóór of tijdens je proefles weten.

De kosten per lesperiode bedragen € 98,00 per persoon Dit komt neer op € 7,00 per lesuur 

Na de proefles is er gelegenheid om je in te schrijven voor een half jaar lidmaatschap van €17,50 en voor de danslessen van €98,00.

Vóór de start van de danslessen, uiterlijk 15 januari, moet je dan € 115,50 per cursist overmaken op rekeningnummer van de ING bank: NL90 INGB 0003 4747 83 t.n.v. Davora. 

Indien je na deze periode van 14 lessen niet meer aan de lessen van september t/m december wenst deel te nemen, moet je ons dat via e-mail aan info@davora.n vóór 1 mei laten weten, anders gaat de vereniging er vanuit dat je ook de volgende periode weer komt dansen en verzoeken wij je om de danslessen voor periode 1, totaal €98,00, vóór 1 september te betalen. 

Inschrijfformulier gratis proefles

 • Jouw gegevens

 • Indien een partner, noteer hieronder dan de gegevens van de partner

 • * velden zijn verplicht.

 

Nieuws

 • Danspartner gezocht

  Ben je single en zoek je een danspartner stijldansen (ballroom en latin), dan...

  Lees meer
 • Schrijf of bekijk alle reviews

  Ben je benieuwd hoe leden over de danslessen en dansavonden van Davora denken?

  Lees meer
Meer nieuws
 • Danslessen

  Danslessen

  Deze worden verzorgd door een professionele en enthousiaste leraar, Erik van Raam met zijn assistente Monique ....

  Lees meer
 • Evenementen

  Evenementen

  Davora organiseert regelmatig dansavonden en bals om alle stijldansen en af en toe een line dance, in een ........

  Lees meer
 • Danspartner gezocht

  Danspartner gezocht

  Heeft u geen danspartner en wilt u toch dansen, dan kunnen wij u mogelijk helpen. Wij maken een interne lijst van ........

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.