GRATIS proefles stijldansen.

(Scroll naar beneden voor het inschrijfformulier)

Denk je er over om (weer) met stijldanslessen te beginnen? Kom dan op woensdag 6 januari naar VUC aan het Kleine Loo 1, wijk Mariahoeve in Den Haag. Er wordt dan 1 gratis proeflessen op alle dansniveau's gegeven: van 19.30 uur tot 20.30 uur

Er wordt les gegeven in de standaard ballroomdansen (Engelse wals, Weense Wals, Quickstep, Slowfox en Tango) en Latin dansen (Chachacha, Rumba, Paso Doble, Jive en Samba). Niet al deze dansen worden al in het eerste jaar geleerd. In het eerste jaar leren beginners de Quickstep, Engelse wals, Tango, Rumba, Chachacha en Jive.

Afhankelijk van je dansniveau wordt dan bepaald op welke dag en in welk uur je kunt instromen. Dat kan zijn van beginners tot en met topklasse. De dansleraar en zijn assistente beoordelen dit tijdens de gratis proefles. Na deze proefles is er gelegenheid om je in te schrijven voor het lidmaatschap en voor de danslessen.

Indien je geen danspartner hebt, zoeken wij naar een geschikte partner op jouw niveau. Wij kunnen uiteraard niet garanderen dat dit lukt, maar laten dat in ieder geval vóór of tijdens je proefles weten.

Om danslessen te kunnen volgen moet je lid worden van onze dansvereniging. De kosten voor het lidmaatschap bedragen € 35,00  per jaar, dat loopt van 1 september t/m 31 augustus. Voor dit geld organiseert de dansvereniging jaarlijks gratis 3 stijldansavonden en 1 Kerstbal (met diner-buffet tegen kostprijs). In principe worden deze avonden met live muziek georganiseerd, zodat je wat je geleerd hebt, tijdens deze gezellige dansavonden in de praktijk kunt brengen.

De danslessen worden in 2 perioden van 14 lesuren afhankelijk van je niveau, op dinsdag of woensdag gegeven.

●       Periode 1 loopt van 8 september t/m 16 december.

●       Periode 2 loopt van 12 januari t/m 21 april. 

De kosten per lesuur bedragen € 7,00 euro per persoon. Dit komt neer op € 98,00 per dansperiode per persoon. 

Totaal verzoeken wij je vóór 7 september €133,00 (€98,00 lesgeld + €35,00 lidmaatschap) per cursist over te maken op rekeningnummer van de ING bank: NL90 INGB 0003 4747 83 t.n.v. Davora. 

Indien je na deze periode van 14 lessen niet meer aan de lessen van januari t/m april wenst deel te nemen, moet je ons dat via e-mail aan info@davora.n vóór 1 december laten weten, anders gaat de vereniging er vanuit dat je ook de volgende periode weer komt dansen en verzoeken wij je om de danslessen, totaal €98,00, vóór 1 januarite betalen. 

Inschrijfformulier gratis proefles

 • Jouw gegevens

 • Indien je in het verleden op dansles gezeten hebt, wat was je dansniveau en hoeveel jaar heb je gedanst. Hoe lang geleden heb je gedanst?
 • Indien een partner, noteer hieronder dan de gegevens van de partner

 • Indien je in het verleden op dansles gezeten hebt, wat was je dansniveau en hoeveel jaar heb je gedanst. Hoe lang geleden heb je gedanst?
 • * velden zijn verplicht.

 

Nieuws

 • Danspartner Gezocht

  Ben je single en zoek je een danspartner stijldansen (ballroom en latin), dan...

  Lees meer
 • Schrijf of bekijk alle reviews

  Ben je benieuwd hoe leden over de danslessen en dansavonden van Davora denken?

  Lees meer
Meer nieuws
 • Danslessen

  Danslessen

  Deze worden verzorgd door een professionele en enthousiaste leraar, Erik van Raam met zijn assistente Monique ....

  Lees meer
 • Evenementen

  Evenementen

  Davora organiseert regelmatig dansavonden en bals om alle stijldansen en af en toe een line dance, in een ........

  Lees meer
 • Danspartner gezocht

  Danspartner gezocht

  Heeft u geen danspartner en wilt u toch dansen, dan kunnen wij u mogelijk helpen. Wij maken een interne lijst van ........

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.