Inschrijven als nieuw lid van Davora

Geacht nieuw lid van Davora 

Als lid van Davora heb je gratis entree voor  de herfstdansavond, het Kerstbal (met diner-buffet tegen kostprijs) de lentedansavond en de dansavond einde seizoen. In principe wordt er altijd live muziek gespeeld. Kijk voor meer informatie over de artiesten en verdere informatie op de Davora-website onder de button 'Dansavonden'.

Leden kunnen voor de lage verenigingsprijs van € 7,00 per les deelnemen aan stijldanslessen, welke Davora  samen met een professionele dansleraar en zijn assistente in 2 perioden van 14 lessen per periode organiseert. Er wordt les gegeven op niveaus van beginners tot en met topklasse. Ook wordt  er 2 keer per jaar voor nieuwe cursisten een gratis proefles georganiseerd. Tijdens de proefles bepaalt de dansleraar op welk niveau je kunt instromen. Kijk voor meer informatie op de Davora-website onder de button  'Danslessen'.

De lidmaatschapsperiode loopt van 1 september t/m 31 augustus, en de kosten hiervoor bedragen € 35,00 per jaar. Indien je je in de loop van het jaar inschrijft als lid, dan betaal je uiteraard een lagere lidmaatschapsprijs. Heb je de eerste dansavond gemist, dan hoef je nog € 25,00 te betalen en word je na 1 januari lid, dan is de lidmaatschapsprijs nog maar € 17,50. 

Heb je familie, vrienden, buren of kennissen die graag een keer naar een dansavond mee willen, dan zijn zij natuurlijk van harte welkom. Zij moeten zich wel van tevoren via de website aanmelden en betalen dan een entreeprijs van € 17,50 per dansavond. 

Voor de duidelijkheid: indien je lid bent gaat de vereniging er, zoals in de algemene voorwaarden staat beschreven, vanuit dat je lid blijft tot je via e-mail aan info@davora.nl meld dat je je lidmaatschap wilt beëindigen. Dit moet je dan vóór 1 mei aan ons laten weten, zodat de vereniging weet wie er het volgende seizoen lid zijn van de vereniging.

 • Jouw gegevens

 • Gegevens danspartner

 • Door inlevering en ondertekening van dit inschrijfformulier ga je akkoord met de algemene voorwaarden en ben je ingeschreven als lid tot wederopzegging. Het lidmaatschap voor een nieuw seizoen moet voor 1 mei worden opgezegd. Wij verzoeken je om het bedrag van € 35,00 per persoon voor 7 september over te maken op het rekeningnummer NL90 INGB 0003 4747 83 t.n.v. Davora.
 • (Door het invullen van je naam wordt je naam als handtekening beschouwd).
 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Danspartner Gezocht

  Ben je single en zoek je een danspartner stijldansen (ballroom en latin), dan...

  Lees meer
 • Schrijf of bekijk alle reviews

  Ben je benieuwd hoe leden over de danslessen en dansavonden van Davora denken?

  Lees meer
Meer nieuws
 • Danslessen

  Danslessen

  Deze worden verzorgd door een professionele en enthousiaste leraar, Erik van Raam met zijn assistente Monique ....

  Lees meer
 • Evenementen

  Evenementen

  Davora organiseert regelmatig dansavonden en bals om alle stijldansen en af en toe een line dance, in een ........

  Lees meer
 • Danspartner gezocht

  Danspartner gezocht

  Heeft u geen danspartner en wilt u toch dansen, dan kunnen wij u mogelijk helpen. Wij maken een interne lijst van ........

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.