Kerstbal Buffetdansant 2021

Op zaterdag 11 december van 19.00 tot 23.30 uur organiseert Davora dansvereniging in de volledig in kerstsfeer versierde zaal en sfeervol gedekte tafels van VUC aan het Kleine Loo 1, wijk Mariahoeve in Den Haag een Kerst Dinerdansant in buffet vorm met live muziek.                                                                                                                                                                                                                                                              

Kledingverzoek: De heren in smoking of kostuum met stropdas of strik. Voor de dames geldt dat ze netjes gekleed gaan. In het lang is niet verplicht, maar wordt op prijs gesteld.

De live muziek wordt verzorgd door Sax en Rhythm

Sax & Rhythm is opgericht in 2009 door Marjan en Cees van Delft. Twee zeer gedreven en ervaren saxofonisten. De bezetting bestaat uit 4 saxofonisten, zangeres, zanger en ritme sectie. Hiermee wordt, door slimme arrangementen, big band muziek gespeeld waardoor een swingende sound wordt gerealiseerd zonder het nadeel van de omvang van een big band. Het repertoire is uitstekend te gebruiken voor diner dansant, recepties en andere evenementen. In hoofdzaak easy listening en dansbare muziek zoals tango, foxtrot, weense en engelse wals voor de echte dans liefhebbers. Naast stijldansmuziek, zal ook de kerstmuziek niet worden vergeten. Er is volop gelegenheid om tussen de gangen van het diner door, maar ook na het diner, ballroom of latin te dansen.

Wij hebben een diner in buffetvorm samengesteld. 

 

 • Drankjes kun je tegen verenigingsprijzen bestellen. Je hebt ook de mogelijkheid om tijdens het diner een goede rode of witte fles wijn tegen het speciale tarief van € 12,50 te kopen. Uiteraard kan dit ook per glas.
 • Heb je bijzondere wensen, zet deze dan in de kolom opmerkingen.

 

Tot slot

Wegens overweldigende belangstelling voor het kerstbal, en om er voor te zorgen dat er voldoende dansruimte op de vloer is, hebben wij het aantal inschrijvingen gemaximaliseerd op 80. Schrijf je dus, om teleurstelling te voorkomen, via het onderstaande inschrijfformulier snel in. 

De zaal is vanaf 18.30 uur geopend

Locatie: Sportvereniging H.F.C. VUC, Adres: Het Kleine Loo 1, Stadswijk Mariahoeve/Den Haag. De locatie is ook met openbaar vervoer makkelijk te bereiken: Tram 6: halte Carel Reinierskade. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat.

Voor de leden van Davora is de entree gratis, wel moet het buffetdiner betaald worden. Ook niet-leden en niet-dansers zijn van harte welkom, maar leden hebben voorrang.

Prijs leden inclusief diner: € 30,00

Prijs niet-leden of introducé inclusief diner: € 42,50

Inschrijfformulier

 • Alleen indien je lid bent

 • Indien je geen lid bent, dan graag de onderstaande gegevens invullen

 • Noteer hieronder de voor- achternamen van de leden/introducés voor wie je samen een tafel wenst te reserveren. Vermeldt bij de introducés ook het (de) e-mailadres(sen)

 • Overige in te vullen vragen

 • Het Davora rekeningnummer van de ING bank is: NL90 INGB 0003 474783 t.n.v.  Davora te Den Haag.
 • * velden zijn verplicht.

 

 

 

 

 

Nieuws

 • Danspartner gezocht

  Ben je single en zoek je een danspartner stijldansen (ballroom en latin), dan...

  Lees meer
 • Schrijf of bekijk alle reviews

  Ben je benieuwd hoe leden over de danslessen en dansavonden van Davora denken?

  Lees meer
Meer nieuws
 • Danslessen

  Danslessen

  Deze worden verzorgd door een professionele en enthousiaste leraar, Erik van Raam met zijn assistente Monique ....

  Lees meer
 • Evenementen

  Evenementen

  Davora organiseert regelmatig dansavonden en bals om alle stijldansen en af en toe een line dance, in een ........

  Lees meer
 • Danspartner gezocht

  Danspartner gezocht

  Heeft u geen danspartner en wilt u toch dansen, dan kunnen wij u mogelijk helpen. Wij maken een interne lijst van ........

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.