Danspartner gezocht

Ben je single en zoek je een danspartner stijldansen (ballroom en latin), dan kunnen wij je mogelijk helpen.

Wij maken een interne lijst van mensen welke op zoek zijn naar een stijldanspartner. Aan de hand van die lijst doen wij ons best om een danspartner voor jou te vinden.

 

 

Je gegevens zullen vertrouwelijk intern worden behandeld en dus nooit in het openbaar op de website gezet worden. Schrijf je in via het inschrijfformulier danspartner gezocht.  


Wij nemen contact met je op, zodra wij een geschikte danspartner voor jou in ons bestand beschikbaar hebben. Wij houden rekening met je leeftijd, je lengte en je dansniveau (beginner, gevorderde, vergevorderde of topklasse). Dit kan snel gaan maar ook een paar maanden duren. Wij kunnen geen garanties geven dat het ons gaat lukken.

 

De Davora dansvereniging is een vereniging zonder winstoogmerk en heeft een mooie danslocatie bij sportvereniging VUC aan het Kleine Loo 1 te Den Haag

 

Nieuws

 • Danspartner gezocht

  Ben je single en zoek je een danspartner stijldansen (ballroom en latin), dan...

  Lees meer
 • Schrijf of bekijk alle reviews

  Ben je benieuwd hoe leden over de danslessen en dansavonden van Davora denken?

  Lees meer
Meer nieuws
 • Danslessen

  Danslessen

  Deze worden verzorgd door een professionele en enthousiaste leraar, Erik van Raam met zijn assistente Monique ....

  Lees meer
 • Evenementen

  Evenementen

  Davora organiseert regelmatig dansavonden en bals om alle stijldansen en af en toe een line dance, in een ........

  Lees meer
 • Danspartner gezocht

  Danspartner gezocht

  Heeft u geen danspartner en wilt u toch dansen, dan kunnen wij u mogelijk helpen. Wij maken een interne lijst van ........

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.