• header

    Begin het nieuwjaar goed. Schrijf je in voor de danslessen vanaf dinsdag 8 januari

Privacyverklaring

Inleiding en identiteit verwerkingsverantwoordelijke
Wij, Davora dansvereniging verbonden als subvereniging aan het Ministerie van BZK zorgen ervoor dat persoonsgegevens verwerkt worden in overeenstemming met privacywet- en regelgeving, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Met dit statement willen we u graag informeren over welke persoonsgegevens we verwerken, wat we met uw gegevens doen en welke rechten u als betrokkene heeft. Daarnaast willen we u informeren over welke cookies we plaatsen. Wij zullen uw persoonsgegevens uitsluitend gebruiken in overeenstemming met de in dit statement omschreven doeleinden, en alles in het werk stellen om de verwerkte persoonsgegevens te beschermen.

Verwerking van persoonsgegevens, doeleinden en grondslag
Persoonsgegevens zijn gegevens die herleidbaar zijn tot een betrokkene, u als lid in dit geval. We verwerken verschillende persoonsgegevens van u zoals uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Het doel van deze gegevensverwerking is om u gegevens vast te leggen in onze financiële administratie en u te kunnen informeren via nieuwsbrieven en via de website waar u als lid op kunt inloggen.. Indien u toestemming heeft gegeven voor de verwerking van uw gegevens, heeft u het recht om die toestemming in te trekken. Intrekking van uw toestemming maakt eerdere verwerkingen gebaseerd op uw toestemming niet onrechtmatig, maar zorgt ervoor dat verdere  verwerking moet worden beëindigd zodra uw lidmaatschap van de vereniging is beëindigd en eventuele openstaande financiële vorderingen zijn ontvangen. .

Verstrekking aan derde partijen en verwerkers
Wij verstrekken alleen aan de dansleraar uw voornaam, achternaam en het dansniveau. Aan andere derde partijen zullen we nooit uw gegevens verstrekken.

Beveiliging en bewaarbeleid
We beschermen en beveiligen de persoonsgegevens die we verwerken op een passende manier. Wij kunnen persoonsgegevens bewaren nadat het doel van verwerking bereikt is in het kader van archivering en/of statistische doeleinden, waarbij wij ervoor zullen zorgen dat we de hoeveelheid te bewaren persoonsgegevens beperken.

Uw rechten
U heeft recht op inzage in de gegevens die we over u verwerken. Ook heeft u het recht een verzoek tot correctie, afscherming en/of verwijdering te doen, alsmede het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking en het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Wij zullen uw verzoek uiterlijk binnen vier weken nadat u dit heeft ingediend, in behandeling nemen. Verder kunt u, indien u daar aanleiding toe ziet, een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
Indien u geen prijs meer stelt op ontvangst van digitale nieuwsbrieven, dan kunt u uzelf door middel van een link in de toegezonden nieuwsbrief afmelden.

Cookies
Bij uw bezoek aan de website: www.davora.nl worden cookies geplaatst. Cookies zijn kleine bestanden die op uw laptop, tablet of telefoon geplaatst worden, waardoor wij informatie kunnen verzamelen over bijvoorbeeld het aantal bezoekers van de website. Zogeheten functionele en analytische cookies zorgen ervoor dat de website optimaal werkt, en geven statistische informatie over het gebruik van de website. Deze cookies mogen geplaatst worden zonder toestemming.

Disclaimer
Wij proberen de informatie vermeld op deze website zo goed mogelijk bij te houden en bij te werken indien nodig. We staan echter niet in voor de juistheid van de vermelde informatie, en zijn niet aansprakelijk voor welke schade dan ook die ontstaat als gevolg van gebruik van de website en/of vertrouwen op onjuiste informatie. Het is niet toegestaan (delen van) deze website over te nemen, openbaar te maken, te kopiëren of te gebruiken op enige wijze zonder dat wij daarvoor vooraf toestemming hebben gegeven.

Vragen?
Indien u vragen heeft over de manier waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, of een verzoek zoals hierboven weergegeven wilt indienen, dan kunt u contact met ons opnemen:

Het Davora bestuur

e-mail: info@davora.nl

Nieuws

  • Zoek jij een danspartner?

    Ben je single en zoek je een danspartner stijldansen (ballroom en latin), dan...

    Lees meer
  • Gratis proefles stijldansen

    Op woensdag 9 januari 2019 wordt er vrijblijvend een gratis proef/introductie...

    Lees meer
Meer nieuws
  • Danslessen

    Danslessen

    Deze worden verzorgd door een professionele en enthousiaste leraar, Erik van Raam met zijn assistente Monique ....

    Lees meer
  • Evenementen

    Evenementen

    Davora organiseert regelmatig soirees, bals en dansfeesten om alle stijldansen, en af en toe een line dance, in een ........

    Lees meer
  • Danspartner gezocht

    Danspartner gezocht

    Heeft u geen danspartner en wilt u toch dansen, dan kunnen wij u mogelijk helpen. Wij maken een interne lijst van ........

    Lees meer
  • Corné

    "Ik heb jaren gedanst bij een commerciële dansschool, maar enige jaren geleden ben ik overgestapt naar dansvereniging Davora..."

    Corné

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.