• header

  Begin het nieuwjaar goed. Schrijf je in voor de danslessen vanaf dinsdag 8 januari

Corné

Ik heb jarenlang gedanst bij een commerciële dansschool, maar enige jaren geleden zijn Ans en ik overgestapt naar de Davora dansvereniging en ik moet zeggen dat ik daar met heel veel plezier naar toe ga. De lessen zijn heel relaxed en worden door een zeer enthousiaste Erik en Monique gegeven. Zij geven al meer dan 20 jaar les en niet alleen bij davora maar ook op een andere dansschool   De lessen bij Davora zijn bovendien niet duur omdat het een vereniging is. Wij gaan ook vaak naar de bals en soirees en die zijn altijd een plezier om naar toe te gaan. Ja wij zijn echte stijldans enthousiastelingen geworden.

Nieuws

 • Zoek jij een danspartner?

  Ben je single en zoek je een danspartner stijldansen (ballroom en latin), dan...

  Lees meer
 • Gratis proefles stijldansen

  Op woensdag 9 januari 2019 wordt er vrijblijvend een gratis proef/introductie...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Danslessen

  Danslessen

  Deze worden verzorgd door een professionele en enthousiaste leraar, Erik van Raam met zijn assistente Monique ....

  Lees meer
 • Evenementen

  Evenementen

  Davora organiseert regelmatig soirees, bals en dansfeesten om alle stijldansen, en af en toe een line dance, in een ........

  Lees meer
 • Danspartner gezocht

  Danspartner gezocht

  Heeft u geen danspartner en wilt u toch dansen, dan kunnen wij u mogelijk helpen. Wij maken een interne lijst van ........

  Lees meer
 • Corné

  "Ik heb jaren gedanst bij een commerciële dansschool, maar enige jaren geleden ben ik overgestapt naar dansvereniging Davora..."

  Corné

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.