• header

  Schrijf je voor € 12,50 per jaar in als lid van Davora

John Munnik en Wil Steunebrink

Helaas refereer ik niet positief. De eerste dansavond met de kerstdagen vond ik niet prettig. Onze zitplaatsen aan de tafel was zeer onprettig door de kou die we leden door het regelmatig open gaan van de toegangsdeur naar buiten door de rokers. De maaltijd verliep ongunstig, misschien omdat de vereniging Vuc dit waarschijnlijk nog niet had gedaan met deze hoeveelheid gasten. Verder misten wij Les Autres daar ze muziek produceren waar wij erg van houden. Ook mis ik de mooie ronde zaal in Stervoorde. Helaas hebben wij besloten niet meer te komen bij Davora in de VUC kantine. 

Reactie Davora

Hallo John en Wil, dank voor jullie ingevulde reviews. Ik wil hier graag namens het bestuur op reageren. De opmerkingen over het eten heb ik ook enigszins ervaren en nemen we zeker ter harte voor een volgend diner bij VUC (in welk vorm ook). Ook de opmerking over de kou bij de deur zullen we meenemen. Wat betreft de opmerkingen over Les Autres en de zaal, dat is een kwestie van smaak/persoonlijke voorkeuren. Het huidige bestuur heeft ongeveer een jaar geleden VUC als nieuwe leslocatie uitgekozen, waar de cursisten positief op hebben gereageerd. Gezien o.a. de sfeer in de zaal, de centrale ligging en de prettige samenwerking met de vrijwilligers van VUC heeft het bestuur gemeend het clubgebouw ook te gebruiken voor dansavonden.  

(klik hier om de danszaal te zien)

De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het overgrote deel van de bezoekers al meerdere malen bijzonder positief heeft gereageerd. Voor sommigen zal de zaal een compromis zijn en sommigen zullen met deze keuze ontevreden zijn, dat kunnen wij als bestuur helaas niet voorkomen. De keuze om Les Autres nog niet uit te nodigen heeft te maken met vragen en wensen van de leden, wat zeker niet betekent dat zij in de toekomst niet meer voor ons zullen spelen. Ondanks de negatieve ervaringen hoopt het bestuur jullie toch nog eens op een dansavond van Davora te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet en graag tot ziens,

namens het bestuur,

Edwin Brenkman (voorzitter).

 Terug naar alle reviews

Nieuws

 • Inschrijven Jubileumbal 45 jaar Davora op zaterdag 2 november

  Schrijf je in voor het Jubileumbal op Zaterdag 2 november 2019 in het Wi...

  Lees meer
 • Zoek jij een danspartner?

  Ben je single en zoek je een danspartner stijldansen (ballroom en latin), dan...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Danslessen

  Danslessen

  Deze worden verzorgd door een professionele en enthousiaste leraar, Erik van Raam met zijn assistente Monique ....

  Lees meer
 • Evenementen

  Evenementen

  Davora organiseert regelmatig dansavonden en bals om alle stijldansen en af en toe een line dance, in een ........

  Lees meer
 • Danspartner gezocht

  Danspartner gezocht

  Heeft u geen danspartner en wilt u toch dansen, dan kunnen wij u mogelijk helpen. Wij maken een interne lijst van ........

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.